NIEUW EPDM op maat

EPDM op maat

Wilt u het dak bedekken met EPDM? Bij zink.nl bent u aan het juiste adres voor EPDM op maat. Ons pakket bevat alle materialen die u hiervoor nodig heeft, waaronder Europese EPDM van 1,2 mm dik, bodemlijm, contactlijm, kit, buitenhoeken of binnenhoeken en HWA uitloopstukken. Isolatie en daktrim zijn tevens op aanvraag leverbaar.


Wat is EPDM?

EPDM is een synthetische rubber gemaakt uit aardolie en wordt vaak toegepast als dakbedekking voor platte daken. De afkorting EPDM staat voor ethyleen, propyleen, dieën en monomeer. Dit zijn de grondstoffen waaruit de kunststof dakbedekking is samengesteld. Bij zink.nl kunt u een EPDM dakbedekking op maat bestellen.


De voordelen van EPDM

Een dakbedekking van EPDM heeft tal van voordelen. Hieronder komt u te weten over welke pluspunten dit materiaal beschikt:

 1. Duurzaam
  EPDM is een van de meest duurzame dakbedekkingen op de markt. Het is bestand tegen allerlei weersomstandigheden, waaronder regen, wind, sneeuw, hagel en UV straling. Bij goed onderhoud kan dit materiaal tot wel 50 jaar lang meegaan.
 2. Flexibel
  Het materiaal is heel erg flexibel en eenvoudig aanpasbaar aan de vorm van het dak. Hierdoor is een EPDM dakbedekking minder gevoelig voor scheuren en barsten dan andere soorten bedekking.
 3. Makkelijk in onderhoud
  Een EPDM dakbedekking is bestand tegen vele soorten vuil, waardoor het materiaal weinig onderhoud nodig heeft. Reinigen doet u eenvoudig door middel van water en zeep. Daarbij is het belangrijk om regelmatig een controle op mogelijke scheuren en barsten te laten uitvoeren.
 4. Milieuvriendelijk
  EPDM is een milieuvriendelijk materiaal. Dit komt doordat het recyclebaar is en na afloop opnieuw kan worden gebruikt in andere toepassingen.
 5. Eenvoudig aan te brengen
  Dankzij het flexibele karakter van EPDM is de dakbedekking soepel aan te brengen.

 

Duurzame dakbedekking voor platte daken

Het materiaal EPDM is een duurzame manier om uw dak mee te bedekken. Wij verzorgen voor u EPDM op maat volgens uw wensen. Hiervoor geeft u eenvoudig de gewenste breedte en lengte van de dakbedekking door. Dit is ook mogelijk door middel van een tekening. Deze kunt u ons per mail bezorgen. Vervolgens ontvangt u spoedig een offerte van ons voor een duidelijk overzicht van het kostenplaatje.


EPDM op maat kopen bij zink.nl

Wilt u EPDM dakbedekking op maat bestellen bij zink.nl of heeft u nog vragen hieromtrent? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0462 04 71 47 of per mail via [email protected].

 

Zie links voor daktrim, isolate en verwerking hieronder :

 

 

 • Roval EPDM Daktrim diverse hoogte x breedte :  45 / 60 / 80 / 100 / 120 x 55/45 mm

 

 • IKO enertherm isolatie , schroeven en volgringen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »