Zinken bladvanger regenpijp

Bladvanger voor de regenpijp

Voor een goede werking van uw regenpijp is het essentieel dat uw waterafvoer goed is. Om te voorkomen dat uw regenpijp verstopt raakt door bladeren of ander vuil, is het daarom slim om een bladvanger voor uw regenpijp aan te schaffen. Een bladafscheider houdt groter vuil tegen, zorgt ervoor dat uw buizen schoon blijven en een langere levensduur hebben. In het assortiment van Zink.nl vindt u bladvangers voor de regenpijp in diverse uitvoeringen en materialen die vaak dezelfde dag nog verzonden worden! 

 

Ons aanbod bladafscheiders en bladvangers van zink of koper

Bij Zink.nl kunt u terecht voor bladvangers en bladafscheiders van zowel zink als koper. Deze materialen zijn bijzonder sterk en zijn perfect geschikt om aan te sluiten op uw koperen of zinken regenpijp.

Een bladvanger wordt geplaatst in het afvoergat van een regenpijp en beschermt de gehele regenpijp tegen verstoppingen. Een bladafscheider is een stuk regenpijp met een ingebouwd systeem waarmee blad en ander vuil wordt gescheiden van het regenwater dat verderop in het hemelwaterafvoersysteem bevestigd wordt. 

 

Hoe een bladvanger regenpijp te monteren?

Voor het installeren van een bladvanger hoeft u geen professional in te huren, u kunt dit eenvoudig zelf doen. Het is belangrijk dat u een bladvanger of bladafscheider van zink of koper bestelt die past bij de grootte van uw regenpijp zodat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. In het assortiment van Zink.nl vindt u bladvangers en bladafscheiders in diverse afmetingen zodat u er altijd een vindt die past op uw regenpijp of dakgoot. 

Over het algemeen kunt u een bladvanger vastklemmen in de bovenkant van de regenpijp waardoor deze stevig blijft zitten. U vindt bij ons ook speciale bladvangers voor platte daken die voorkomen dat de overgang naar de buis verstopt raakt en er water op uw platte dak blijft staan.  

Een bladscheider wordt zoals eerder gezegd verderop in het hemelwaterafvoersysteem geplaatst. U kunt ervoor kiezen een bladscheider te combineren met een regentonvuller waarmee uw regenton automatisch gevuld wordt met regenwater. 

 

Bladvanger kopen bij Zink.nl

Wilt u een kwalitatief hoogstaande bladvanger of bladafscheider kopen tegen een scherpe prijs, dan bent u bij Zink.nl aan het juiste adres. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in verkoop van regenwaterafvoersystemen en andere zinkproducten en staan altijd voor u klaar met eerlijk en deskundig advies. Wanneer u uw bladvanger vóór 11 uur besteld, wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

 

Contact

Heeft u vragen over onze producten, uw bestelling of heeft u advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bellen via 046-2047147 of een mailtje te sturen naar [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »