Dakgoot reparatie

Is uw dakgoot beschadigd en is er een lekkage ontstaan? Dan moet u uw dakgoot repareren. Dit kan een vervelende klus zijn maar gelukkig helpen wij u op weg. In onze webshop vindt u namelijk alles wat u nodig heeft om uw dakgoot weer helemaal lekvrij te maken. Een lekkende dakgoot is vervelend maar kan in het ergste geval ook nog eens grote gevolgen hebben. Afhankelijk van waar het lek zit kan de lekkage namelijk serieuze schade aanrichten. Wacht daarom niet met het repareren van uw dakgoot! Voorkom schimmels en andere vochtschade en herstel uw goot zo spoedig mogelijk. Bekijk hier welke producten wij allemaal verkopen om uw dakgoot mee te repareren.

 

Lekkage herstellen

Als uw dakgoot beschadigd is dan is het belangrijk om de dakgoot zo snel mogelijk te repareren. Lekkage kan namelijk leiden tot schade aan uw woning. Als gevolg van vochtindringing kunt u vochtige muren krijgen en kunnen er zelfs schimmelplekken ontstaan. Dit is niet alleen vervelend maar kan ook slecht zijn voor uw gezondheid. Zeker als u last heeft van uw luchtwegen dan kunnen deze schimmelplekken zeer ongezond voor u zijn. Probeer daarom het lek zo snel mogelijk op te sporen zodat u meteen actie kunt ondernemen om uw dakgoot te repareren. Met onze producten heeft u de lekkage snel weer hersteld.

 

Maak uw dakgoot waterdicht met onze busproducten

U kunt onze busproducten gebruiken om uw dakgoot te repareren. Onze busproducten zijn makkelijk aan te brengen op uw dakgoot en kunnen worden gebruikt om uw goot waterdicht te maken. U kunt de coating eenvoudig met een kwast of bokkepoot aanbrengen op uw zinken of koperen dakgoot om zo een waterdichte beschermlaag te creëren. 

 

Herstel scheuren met onze reparatiebanden

Met onze loodkleurige reparatiebanden kunt u eenvoudig scheuren in uw dakgoot repareren. Deze zelfklevende reparatiebanden zijn ideaal om scheuren in zink en lood te herstellen. Ook kunnen ze gebruikt worden om waterdichte aansluitingen te maken. De banden zijn UV- en weerbestendig, en kunnen dus voor langere termijn scheuren herstellen. Gebruik ze om de lekkage in uw dakgoot eenvoudig te repareren.  

 

Repareer uw dakgoot door naden opnieuw te solderen

Een andere manier om uw dakgoot te repareren is door een deel van uw dakgoot opnieuw te solderen. Lekkages in zinken dakgoten hebben vaak te maken met een zwakke soldeernaad. U kunt deze naden herstellen door ze opnieuw te solderen. Als u de naden opnieuw soldeert dan zullen deze weer zo goed als nieuw zijn waardoor de lekkage verholpen wordt. U kunt uw dakgoot repareren door deze te solderen maar let wel op dat het goed gebeurt. Als uw dakgoot oud is dan moet u goed opletten dat u met het solderen geen groter gat creëert. Laat uw dakgoot dan ook altijd solderen door iemand die goed kan solderen. Dan weet u zeker dat u niet geen groter probleem veroorzaakt.

 

Dakgoot reinigen

Naast het repareren van uw beschadigde dakgoot is het ook belangrijk dat u af en toe uw dakgoot goed reinigt. Zo blijft uw goot netjes en verkleint u de kans op schade in de toekomst. Voor het reinigen van uw dakgoot hebben wij enkele fijne producten voor u. Met deze producten kunt u uw goot eenvoudig reinigen.

 

Bestel alles wat u nodig heeft om uw dakgoot te repareren online

U kunt alle benodigdheden voor het repareren van uw dakgoot eenvoudig via onze webshop bestellen. We zorgen ervoor dat de producten zo snel mogelijk bij u bezorgd worden zodat u er snel mee aan de slag kunt gaan. Wilt u niet repareren maar liever een hele nieuwe dakgoot kopen? Ook dat kan bij ons. Wij verkopen prachtige zinken en koperen dakgoten. Daarnaast verkopen wij ook mooie zinken en koperen regenpijpen. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op 046-2047147, ook kunt u uw vragen mailen naar [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »