Een zinken overschuifwrong dient om tussen de regenpijpbeugel en de regenpijp te klemmen. Dit zorgt voor een authentiek effect. Bij zink.nl hebben we een divers aanbod zinken wrongen. Deze zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en gaan langdurig mee. Naast kwaliteit kunt u bij ons ook rekenen op een uitstekende service. Wij streven ernaar om al onze klanten tevreden te maken.

 

Het gebruik van een zinken wrong

Vroeger werden zinken wrongen gebruikt om te voorkomen dat buizen zouden wegzakken. Hierbij werd de wrong boven en onder de beugel op de zinken buis gesoldeerd, waardoor een verdikking ontstond en de buis op de juiste plek bleef. Door het gebruik van de overschuifwrong van zink wordt door de breedte een groter klembereik verkregen. Het afschuiven van de buis wordt zo voorkomen. Dit onderdeel geeft het geheel tevens een exclusieve uitstraling.

 

De 5 voordelen van zink

De wrongen van zink.nl zijn gemaakt van hoogwaardig zink. Dit materiaal is hier uitermate geschikt voor en heeft heel wat voordelen:

  1. Zink heeft een duurzaam karakter en kenmerkt zich door de lange levensduur.
  2. Het materiaal is niet onderhevig aan corrosie en roest.
  3. Zink ontwikkelt een beschermlaag om te voorkomen dat vocht en chemicaliën kunnen binnendringen.
  4. Door de zelfherstellende functie van zink vullen krassen zichzelf op.
  5. Zink is weerbestendig en bestand tegen regen, hagel, sneeuw en schadelijke UV straling van de zon.

 

Zinken regenpijp wrongen in diverse soorten

Bij zink.nl heeft u verschillende mogelijkheden op het gebied van zinken wrongen. Wij bieden zinken regenpijp wrongen in allerlei vormen, kleuren en maten. Deze zijn onder meer beschikbaar in een ronde en vierkante uitvoering. Daarnaast heeft u de keuze uit een
chroomkleurige of zwarte afwerking. De wrongen zijn te verkrijgen in 60 mm, 80 mm en 100 mm.

 

Zinken wrong kopen? Bestel nu online bij zink.nl

Zink.nl is dé webshop voor zinken dakgoten, regenpijpen en toebehoren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het verkopen van kwalitatieve zinkproducten, waaronder allerlei zinken wrongen. Onze artikelen zijn makkelijk te bestellen via de website en worden binnen een zeer korte tijd op de door u gewenste locatie geleverd.

 

Contact

Wij vinden een goede service heel erg belangrijk en staan daarom altijd voor u klaar. Heeft u nog vragen over een zinken wrong of wilt u meer informatie over een wrong voor de regenpijp? Neem dan contact op met de medewerkers van zink.nl. U kunt ons bereiken door te bellen naar het nummer 0462 04 71 47 of te e-mailen naar [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »