Zinken dakgoten

Heeft u een nieuwe zinken dakgoot nodig?

Misschien zijn de zinken dakgoten van zink.nl dan wel iets voor u! Wij hebben een zeer grote collectie aan dakgoten voor u klaarliggen. Bij ons vindt u dus altijd wat u nodig heeft. Wij hebben alles voor u in huis om eenvoudig een complete dakgoot te kunnen installeren. Van verstekschotten tot eindschotten en van bladvangers tot uitlopen, alle benodigdheden voor een complete zinken dakgoot hebben wij voor u. Alle zinken dakgoot onderdelen op onze site zijn van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Het voordeel van zink is dat het een zeer duurzaam materiaal is dat bestand is tegen weer en wind. U kunt er dus van op aan dat de producten een zeer lange tijd mee zullen gaan.

 

Waarom kiezen voor een zinken dakgoot

Duurzame of “groene” gebouwen zijn niet langer een luxe. Ze zijn ontworpen om rekening te houden met het milieu dat dit hard nodig heeft. Een van de duurzaamste bouwmaterialen ter wereld is zink. Zink is het 23e overvloedigste element in de aardkorst en is non-ferrometaal, wat betekent dat het niet onderhevig is aan roest, corrosie of schadelijke UV-straling, en daardoor een lange levensduur heeft.

 

Lange levensduur

Zink ontwikkelt een eigen beschermlaag, zinkhydroxylcarbonaat genaamd, die ervoor zorgt dat vocht en chemicaliën het zink niet kunnen binnendringen. Daarnaast zorgt hydroxylcarbonaat ervoor dat krassen op zichzelf opvullen. Je kunt dus zeggen dat zink zichzelf geneest waardoor zink gemakkelijk 80-100 jaar meegaat. 

Al vele jaren wordt zink gebruikt door Europese architecten in de bouw van woningen, kantoren etc. Zink is zeer geschikt vanwege de lange levensduur en omdat het bestand is tegen barre weersomstandigheden. 

 

Denken aan de toekomst

Buiten dat zink een lange levensduur heeft, is het ook nog eens goedkoper als je bedenkt dat een aluminium dakgoot na ongeveer 10 jaar vervangen moet worden. Een zinken dakgoot gaat minimaal 5 keer langer mee. 

 

Voordelen zinken dakgoot

- Gelakte materialen kunnen krassen maken waarna ze gaan roesten waardoor ze dan een levensduur hebben van een derde van zink.

- Koper kost bijna 2 keer zoveel als zink.

- Het wegvloeien van zink is helder in vergelijking met dat van koper wat vlekken veroorzaakt.

- Er zit meer zink in de bodem dan dat er op het dak van een woning zit.

- Zink is biologisch niet meer beschikbaar zodra het op de grond terechtkomt. Dus veilig voor kinderen en dieren.

- Zink is lichter dan keramiek of leisteen waardoor de constructie ook minder zwaar hoeft te zijn.

 

Verschillende maten en uitvoeringen

Bij zink.nl kunt u zinken dakgoten in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgen.

- Een zinken mastgoot is verkrijgbaar in 125, 170 en 200 mm.

- De zinken bakgoten zijn verkrijgbaar in 120, 162 en 210 mm.

 

Deze dakgoten van zink zijn verkrijgbaar in de volgende lengtes van 1-3 meter in de standaard dikte van 0,8 mm. Het is mogelijk, om op aanvraag, deze zinken dakgoten in de dikte van 1 mm te verkrijgen. De ronde verlijmde uitvoering M333 is verkrijgbaar in de dikte 0,7 mm.

 

Zinken dakgoot op maat

Op zoek naar een zinken dakgoot op maat? Dat kan ook! U kunt het tekenformulier downloaden en deze naar ons op sturen via mail of whatsapp. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op. (kijk hier diverse maatwerk opties)

mail : [email protected] / (aub uw adres, email en telefoonnummer in de mail of whatsapp vermelden)

whatsapp : 06-44814354 /  Ma - Vr  8.00 tot 17.00 uur

Let op: dit nummer is uitsluitend voor Whatsapp service.
Voor persoonlijk contact belt u met 046-2047147.

 

Scherp geprijsde zinken dakgoten van hoge kwaliteit

Alle zinken dakgoten in onze collectie zijn van hoge kwaliteit. Zink is een heel duurzaam materiaal dat uitermate geschikt is voor dakgoten en regenpijpen. Als zink een tijd buiten gehangen heeft dan ontstaat er een blauwe patinalaag. Deze patinalaag zorgt voor een karakteristieke uitstraling. Naast dat deze laag mooi is om te zien maakt deze de dakgoot ook nog eens nóg sterker. U kunt erop rekenen dat onze zinken dakgoten dus erg lang mee zullen gaan. Wilt u dus een karakteristieke en duurzame oplossing? Kies dan voor een zinken dakgoot!

 

Bekijk ons grote assortiment

Iedere woning is uniek en dus ook ieder dak is uniek. Soms kan het knap lastig zijn om een dakgoot passend te maken. Gelukkig hebben wij voor u de oplossing. In ons grote assortiment aan zinken dakgoten vindt u altijd de benodigde stukken. Wat uw woonsituatie ook is en hoe uw dak ook in elkaar steekt, bij ons vindt u alles voor een oplossing op maat. Onze zinken dakgoten zijn een veel verschillende maten beschikbaar en we hebben veel verschillende hulpstukken om voor iedere situatie een passende oplossing te creëren.

 

Wanneer u nog vragen heeft

Wanneer u vragen of advies wilt, dan kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 046-2047147 of u kunt ons een email sturen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een bericht terug sturen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »