Hemelwaterafvoeren van zink en koper!

Hemelwaterafvoer

Bij zink.nl beschikken we over we een groot assortiment aan koperen en zinken hemelwaterafvoeren voor een veilige en effectieve regenwaterafvoer. Daarnaast hebben we allerlei hulpstukken om voor iedere situatie de geschikte oplossing te kunnen bieden. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u kwalitatieve producten voor een scherpe prijs!

 

Het nut van een hemelwaterafvoer

Er valt in ons land jaarlijks heel wat water uit de hemel naar beneden, zoals regen, sneeuw en hagel. Een hemelwaterafvoer helpt om het regenwater af te voeren uit de dakgoot. Hierbij gaat het water via de regenpijp naar de riolering, regenton of regenput. Zo beperkt u de risico’s voor waterschade en -overlast.

 

Hemelwaterafvoer zink

Hemelwaterafvoeren van zink hebben allerlei voordelen. Ze zijn namelijk ontzettend duurzaam, hebben een hoge kwaliteit en gaan lang mee. Daarnaast lijden zinken hemelwaterafvoeren weinig van regen en zon. Naarmate u de hemelwaterafvoer langer buiten hangt, krijgt deze een donker grijze patinalaag voor extra bescherming. Bij zink.nl hebben we zinken hemelwaterafvoeren in bochten, t-stukken en losse moffen. Hierdoor is het in vrijwel elke situatie mogelijk om een hemelwaterafvoer  van zink te monteren. Bovendien is de installatie zeer makkelijk doordat ze een mof en spie bevatten die u moeiteloos in elkaar schuift.

Hemelwaterafvoer koper

Koper is een zeer sterk materiaal dat langdurig meegaat. Door het ontstaan van een oxidelaag is een hemelwaterafvoer van koper koperen goed bestand tegen water. Deze laag, ook wel patina genoemd, zorgt na verloop van tijd voor de karakteristieke donker bruine kleur. Daarmee krijgt uw woning een stijlvol aanzicht. Afhankelijk van uw dak en huis is het soms zoeken om een passende hemelwaterafvoer te vinden. Daarom heeft zink.nl een ruim aanbod aan koperen hemelwaterafvoeren en hulponderdelen. Zo komt u altijd tot een passende oplossing. Wij hebben onder meer wrochten, regenpijpbeugels, t-stukken en moffen.

 

Uitgebreid assortiment hemelwaterafvoeren

Zink.nl heeft een uitgebreid assortiment aan zinken en koperen hemelwaterafvoeren en hulpstukken, zodat u altijd de geschikte producten vindt. Deze zijn allemaal van hoge kwaliteit en hebben een lage prijs. Onze complete collectie is terug te vinden in onze webshop, waar u ook meteen een bestelling kunt plaatsen. Wij bezorgen de producten zo snel mogelijk aan huis.

 

Contacteer zink.nl

Heeft u vragen met betrekking tot ons aanbod of wenst u advies over onze verschillende hemelwaterafvoeren? Bij zink.nl staan we altijd voor u klaar. Neem contact op met ons via het telefoonnummer 0462 04 71 47 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij helpen u daarna zo snel mogelijk verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »